Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Youtube voegt 2000 uur live concert muziek toe

Youtube plaatst 2000 uur live muziek online

Youtube plaatst 2000 uur live muziek online.

Dankzij een samenwerking met de Music Vault heeft Youtube meer dan 13.000 opnames van live muziek kunnen toevoegen aan haar muziek bibliotheek op de Youtube website. Deze live-opnames van concerten van bekende artiesten gaan tot 50 jaar terug in de muziekgeschiedenis. De 13.0000 opnames zijn in totaal goed voor ongeveer 2000 uur aan muziek-video.

Alle nieuwe muziek die Youtube in samenwerking met de Music Vault online heeft gezit is gratis te kijken. Onder de artiesten waarvan concert-opnames te zien zijn, zijn namen van artiesten die lange tijd geleden populair waren. Denk aan concert opnames van Ray Charles, James Brown en Bob Dylan. Ook van artiesten die vandaag de dag populair zijn heeft Youtube gratis muziek online geplaatst.

Het online zetten van de oude muziek opnames was een flinke klus: volgens de Music Vault koste het restaureren van de oude concert opnames in totaal 2 jaar. Bijna alle video-opnames van concerten hebben een uitvoerige inspectie gehad voordat de muziek online geplaatst werd.

Helaas is het downloaden van deze concert-opnames in het mp3 formaat niet mogelijk. Youtube voert een streng beleid ten aanzien van websites en software waarmee je gratis muziek van Youtube kunt downloaden. Als resultaat hiervan is het downloaden Youtube muziek erg lastig.

Youtube werkt aan nieuwe diensten

Het plaatsen van de oude concertbeelden is een van de nieuwe diensten die Youtube voor haar gebruikers in petto heeft. Google, het zoekbedrijf dat eigenaar is van Youtube, wil de populariteit van Youtube graag uitbreiden door het toevoegen van nieuwe diensten aan de site. Zo werkt Youtube aan een eigen streaming muziek dienst en is het recentelijk gestart met kanalen die tegen betaling video en muziek streamen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.