Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

De beste Bittorrent programma’s om muziek te downloaden

Muziek download met Bittorrent

De beste software om muziek te downloaden met Bittorrent

Naast het downloaden van muziek via Usenet is ook Bittorrent software erg geschikt om te downloaden. Hierbij een lijst met de beste downloadprogramma’s voor het downloaden van muziek via het Bittorrent p2p-protocol.

Muziek downloaden met een downloadprogramma voor Bittorrent is erg gemakkelijk: zowel de installatie als het gebruik van Bittorrent software ligt binnen bereik van bijna iedere computergebruiker. Let wel goed op wat je download: rechtenvrije muziek mag je legaal downloaden en verspreiden maar het downloaden van top-40 muziek en zeker het verder verspreiden van deze muziek is illegaal. Voor je begint met downloaden via een Bittorrent programma loont het de moeite om even goed te kijken wat je wel en niet mag downloaden.

Vuze

gratis muziek downloaden met Vuze

Vuze

Vuze is een van de download-programma’s die je kunt gebruiken om muziek te downloaden via Bittorrent. Vuze is beschikbaar in een aantal varianten. Je kunt een gratis versie downloaden die voor thuisgebruik meer dan voldoet. Wil je extra mogelijkheden dan is er ook een betaalde variant van Vuze. Deze is vooral geschikt voor mensen die ook dvd’s willen branden van hun downloads of die hun downloads gelijk op virussen willen controleren.

Vuze kun je gratis downloaden via de link in dit artikel. Na een download van 70MB heb je een hele complete oplossing voor het downloaden van muziek. Handig is daarnaast het feit dat Vuze zowel voor Windows, Apple Mac en Linux computers beschikbaar is.

Frostwire

gratis muziek downloaden frostwire

Frostwire

Een tweede keuze voor software om muziek te downloaden via Bittorrent is het programma Frostwire. Ook dit programma kun je gratis downloaden voor zowel Windows, Apple Mac als Linux. Opvallend is daarnaast de Android versie van Frostwire. Wil je muziek downloaden op je Android smartphone of tablet? Dan kun je via deze link de Frostwire Android versie downloaden.

Het grootste voordeel van Frostwire boven andere Torrent-downloadprogramma’s zijn de lage systeemeisen die deze software stelt. Ook op oudere computers kun je Frostwire installeren. Handig voor als je een oude computer over hebt die je graag zou willen gebruiken als download-station. Let er tijdens de installatie van Frostwire wel op dat je geen toolbars installeert. Helaas wordt die standaard meegeleverd tijdens het downloaden van de software.

Tenslotte…

Naast Frostwire en Vuze zijn er genoeg andere downloadprogramma’s voor Bittorrent. Kijk bijvoorbeeld eens naar uTorrent, een prima Bittorrent-cliënt die weer andere functionaliteit biedt dan de hier behandelde software. Ook andere bedrijven ontwikkelen Bittorrent software, de hier genoemde programma’s zijn echter de beste keuzes voor het downloaden via Bittorrent.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.