Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden – update juni 2013

Gratismuziekdownload.nl blijft de nummer 1 website in Nederland voor iedereen die meer wil weten over het gratis downloaden van muziek. In deze update lees je welke handleidingen voor het downloaden van muziek het afgelopen half-jaar populair waren. Naast informatie over het gratis downloaden van muziek biedt deze site ook informatie over het streamen van muziek. Ook de handleidingen die gaan over muziek streaming zijn meegenomen in dit overzicht.

#5 Muziek downloaden van Google

gratis-muziek-downloaden-google

Downloaden met Google

Google als mp3-zoekmachine gebruiken: nadat je de handleiding muziek downloaden van Google hebt gelezen weet je precies hoe dat moet. Deze handleiding bezet de vijfde plaats in het lijstje van meest populaire manieren om gratis muziek te downloaden van internet. Geinteresseerd? Lees dan hier hoe je kunt downloaden van Google.

#4 Downloaden met Bittorrent

Bittorrent is de naam van een p2p protocol dat wereldwijd wordt gebruikt om mp3 bestanden, maar ook films en software, uit te wisselen. De handleiding waarin je leer hoe je moet downloaden via Bittorrent in combinatie met de uTorrent downloadsoftware vind je hier. Meer informatie over gratis downloaden met Bittorrent ook hier.

#3 Streamen met Spotify

Spotify

Spotify

Spotify is een programma waarmee je op je computer gratis muziek kunt luisteren. Wil je muziek downloaden en deze later afspelen? Dan moet je een betaald abonnement nemen op de Spotify muziekdienst om zo via je smartphone muziek te downloaden en deze later te luisteren. Meer informatie over Spotify in de genoemde handleiding.

#2 Limewire en Frostwire

gratis-muziek-downloaden-limewire

Limewire

Gratis muziek downloaden met Limewire is al ontzettend lang mogelijk. Toch blijft de handleiding over deze downloadsoftware erg populair.

Wellicht dat de grote hoeveelheid mp3 bestanden op het p2p netwerk dat Limewire gebruikt de reden is van deze populariteit. Wil je gratis muziek downloaden via Limewire? Lees dan onze handleiding.

#1 Muziek downloaden van Youtube

Ondanks het feit dat Youtube het downloaden van muziek (en andere video) moeilijker heeft gemaakt blijft de handleiding Youtube downloaden erg populair. Deze handleiding voert de lijst met meest populaire handleidingen aan met ruim 40.000 views in de afgelopen 6 maanden. Wil jij muziek downloaden van Youtube en deze als mp3 afspelen op je smartphone? Lees dan de handleiding!

Opvallend aan deze lijst is het ontbreken van de Spotnet software om te downloaden van Usenet. Daarnaast is ook het ontbreken van de Napster streaming software ook opvallend, zeker gezien het bedrijf achter Napster deze software afgelopen maand aankondigde. Heb je zelf nog aanvullingen, tips of trucs rondom het downloaden van muziek van internet? Laat het ons dan weten als reactie onder dit bericht.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.