Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Handleidingen voor mp3 muziek downloaden via Google en uTorrent toegevoegd

gratis-muziek-downloaden-bittorrent

Bittorrent

Ook vandaag weer twee nieuwe handleidingen over het downloaden van muziek via internet. Allereerst het downloaden van gratis muziek via Google. De grootste zoekmachine ter wereld heeft namelijk handige functionaliteit waarmee je via het zoekscherm eenvoudig muziek kunt zoeken en downloaden. Een klein addertje onder het gras is wellicht de mogelijkheid dat je op een spam site terecht komt. Maar als je goed oplet en secuur invult dan kun je met Google veel gratis muziek zoeken en downloaden. Je vindt hier de handleiding voor het downloaden van mp3 met Google.

Hier vind je daarnaast een tweede handleiding voor het downloaden van muziek met behulp van Bittorrent en de uTorrent client. Bittorrent is een p2p netwerk dat werkt met zogenaamde torrent bestanden. Naast een programma als uTorrent heb je ook een torrent bestand nodig met daarin de informatie over het muziek bestand dat je wilt downloaden. In de handleiding over het downloaden van gratis muziek via Bittorrent vind je alle informatie die je nodig hebt om snel te kunnen starten met het downloaden via uTorrent.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.