Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Handleidingen voor downloaden met Spotnet en Limewire toegevoegd

gratis-muziek-downloaden-spotnet

Spotnet

Vandaag had ik tijd om twee nieuwe handleidingen op de site te zetten. Allereerst de handleiding voor het installeren en opzetten van het programma Spotnet. Spotnet kan alleen gebruikt worden om gratis muziek te downloaden van nieuwsgroepen. Via Spotnet vind je zogenaamde Spots op nieuwsgroepen. In deze Spot vind je de precieze locatie van een muziek bestand op een nieuwsgroep. Het programma zorgt er vervolgens voor dat de muziek je zoekt gedownload, uitgepakt en gecontroleerd wordt. Downloaden met Spotnet is erg eenvoudig maar je moet een nieuwsgroepen abonnement hebben. Helaas zijn nieuwsgroep abonnementen niet gratis. Je vindt de handleiding voor het downloaden van muziek met Spotnet hier.

Een tweede handleiding die ik heb gemaakt is de handleiding voor het downloaden met het Limewire of Frostwire programma. Beide programma’s werken via het Gnuttela peer 2 peer (p2p) netwerk. Zoals je misschien weet is het gebruik van p2p netwerken om muziek te downloaden illegaal als je zelf meewerkt aan het verspreiden van het materiaal. En laat dat nu net de essentie zijn het downloaden via p2p netwerken met Limewire. Als iedereen muziek downloadt en niemand diezelfde muziek weer verspreid is het netwerk en het Limewire programma onbruikbaar. Je vindt de handleiding voor downloaden met Limewire hier.

1 reactie opHandleidingen voor downloaden met Spotnet en Limewire toegevoegd

 • Peter

  Goedemorgen,
  Was aan het zoeken naar gratis muziek downloaden.
  Eerst altijd via limewire,maar dat gaat niet meer.Indien mogelijk graag software(Frostwire)nederlands om het weer eens te doen.De vorige keer kreeg ik netjes de goede versie
  van limewire werkte perfect.Indien mogelijk wel even handleiding ben maar amateurtje,in ieder geval alvast bedankt voor hulp.

  peter

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.