Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met Groovedown

muziek-download-groovedown

Groovedown

Grooveshark ken je natuurlijk als muziek luister alternatief van Youtube. Op de site van Grooveshark kun je gratis online alle muziek luisteren die je je maar wenst. De site biedt uiteraard geen download mogelijkheden omdat Grooveshark haar geld verdient met advertenties. Ook is het downloaden van muziek via internet nog steeds iets dat omstreden is. Wil je toch muziek downloaden van Grooveshark dan kun je in handleiding muziek downloaden van Grooveshark lezen hoe je met een handig programma muziek download in mp3 formaat van Grooveshark.

Uiteraard is het niet fair als je alleen maar muziek download van Grooveshark. Om de artiesten en de muziek die zij maken echt te steunen kun je uiteraard ook op Grooveshark, nadat je de muziek eerst download, voor een klein bedrag kopen. Daarnaast heb je als je de muziek koopt een mp3 bestand in een hogere bitrate: Meer kwaliteit op je mp3 speler dus!

Het programma dat je kunt gebruiken om muziek te downloaden van Grooveshark heet toepasselijk Groovedown. Het programma werkt onder Windows, Mac en Apple. In de handleiding lees je waar je Groovedown kunt downloaden. Ook lees je hoe je Groovedown kunt gebruiken om muziek te downloaden van Groovedown.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.