Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden van Apple Music

Apple Music icoon op je iPhone of iPad

Apple Music icoon op je iPhone of iPad

Apple Music is sinds vorige week beschikbaar in Nederland. Met de uitrol van iOS 8.4 voor zowel iPhone als iPad kan iedereen nu muziek streamen met Apple Music. De eerste 3 maanden kan dat zelfs helemaal gratis. Na die proefperiode moet een abonnement op Apple Music worden afgesloten om muziek te kunnen blijven streamen.

Lees dit: Alles over de mogelijkheden van Apple Music.

Met Apple Music is het ook mogelijk om muziek te downloaden. Hoe dat moet lees in onze nieuwe handleiding muziek downloaden van Apple Music. Wil je muziek downloaden met de nieuwe muziekdienst van Apple? Dan is het goed om te weten dat dat alleen kan in combinatie met een betaald abonnement op Apple Music.

Binnen de gratis proefperiode is het ook mogelijk om muziek te downloaden. Als je besluit om geen abonnement op Apple Music te nemen dan kun je je gratis muziek downloads niet meer beluisteren als je proefperiode is afgelopen.

Verder kun je geen gratis muziek downloaden in mp3 formaat met Apple Music. Dit betekent dat je de downloads niet kunt uitwisselen met anderen. Verder kun je de muziek downloads alleen luisteren met Apple Music. Met andere apps om muziek te luisteren kun je niets beginnen met de muziek downloads die je via Apple Music binnenhaalt.

Tenslotte nog de opmerking dat je wel muziek kunt rippen uit Apple Music. Hiervoor heb je speciale software nodig. Wellicht dat we binnenkort een handleiding online zetten waarin je leert hoe je muziek kunt rippen uit Apple Music. Voorlopig lees je hier hoe je muziek kunt downloaden met Apple Music.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.