Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden via nieuwsgroepen en Napster

Gratis muziek downloaden, blijkbaar hebben veel mensen daar belangstelling voor want deze site vestigt dagelijks nieuwe records. En dat is natuurlijk een goeie zaak want gratis muziek downloaden en luisteren is natuurlijk hartstikke leuk, zeker als het legaal kan.

gratis-muziek-streamen-napster-mp3

Napster

De afgelopen weken zijn nieuwe handleidingen toegevoegd om via internet gratis mp3 bestanden te downloaden met behulp van NZB bestanden en om gratis naar muziek te luisteren met behulp van Napster.

Napster

Napster kennen de meeste mensen nog wel als de manier om mp3 bestanden met behulp van p2p techniek te downloaden. Helaas was het programma illegaal maar gelukkig is er nu een legale variant die je in staat stelt om via internet gratis naar muziek te luisteren via een zogenaamde mp3 stream. Je kunt via de website van Napster gratis 25 mp3 bestanden beluisteren. Na registratie zou je onbeperkt gebruik moeten kunnen maken van de dienst maar dat is hier nog niet uitgeprobeerd. Wil je weten hoe Napster tegenwoordig gebruikt kan worden om gratis muziek te luisteren? Lees dan de handleiding Napster.

Downloaden met NZB

Muziek downloaden met behulp van NZB bestanden werkt op een andere manier. Het is een meer technisch verhaal maar heel in het kort kun je NZB bestanden zien als index bestanden voor Usenet, ook wel nieuwsgroepen genoemd. Met een NZB bestand en een downloadprogramma voor de nieuwsgroepen kun je in combinatie met een al dan niet betaald nieuwsgroepen abonnement veel muziek downloaden. Het downloaden van muziek via nieuwsgroepen is uiteraard gratis maar downloaden met NZB bestanden gaat prettiger met een betaald abonnement op een nieuwsgroep provider. Lees alles over het downloaden van muziek met NZB bestanden in deze handleiding NZB downloaden.

1 reactie opMuziek downloaden via nieuwsgroepen en Napster

  • sander

    Ik ben zelf een voorstander van downloaden uit nieuwsgroepen. Veel meer keuze en wanneer je het eenmaal gedaan hebt is het nog makkelijk ook.

    Wel een goed artikel! Zo zie je maar hoe snel de tijd veranderd!

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.