Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek luisteren met Mediamonkey

Muziek luisteren die je gedownload hebt kan natuurlijk op veel manieren. Software om mp3 af te spelen wordt zelfs standaard meegeleverd met je Windows of Apple installatie. Een van de programma’s die je kunt downloaden om muziek luisteren nog makkelijker te maken is het programma Mediamonkey.

Van dit programma om muziek te luisteren kwam vandaag een nieuwe versie uit. Ventis Media, de ontwikkelaar van Mediamonkey, bracht namelijk versie 4.01 uit. Uiteraard luister je met deze versie mp3, ogg en flac bestanden. Ook kan het programma muziek van cd rippen naar een van deze muziek formaten. Ook kunnen met Mediamonkey automatisch tags worden toegevoegd aan muziek bestanden met daarin informatie over de muziek.

Ook voor downloaders met een grote muziekcollectie van bijvoorbeeld 50000 mp3 bestanden is Mediamonkey een goede keus. Het programma werkt namelijk prima met muziekcollecties van deze grote. Uiteraard ontbreekt een synchronisatie van muziek naar je mobiel, ipod of iphone niet. Mediamonkey is dan ook een goede keus als je muziek naar iPhone wil zetten zonder iTunes.

Nieuw in deze versie van Mediamonkey is een veelgevraagde optie. Het programma ondersteunt namelijk in deze versie ook het beheren van video collecties. Daarnaast kunnen synchroon meerdere muziekcollecties beheerd worden. Naast deze twee grote toevoegingen zijn ook 40 verbeterpunten aan de software van Mediamonkey toegevoegd. Ben je op zoek naar een alternatief van Winamp of Mediaspeler om muziek te luisteren? Dan is Mediamonkey wellicht een goede keus. Je download deze nieuwe versie van Mediamonkey hier.

muziek-luisteren-mediamonkey

Muziek luisteren met Mediamonkey

1 reactie opMuziek luisteren met Mediamonkey

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.