Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe handleiding: Muziek downloaden op Synology NAS

Heb je een Synology NAS en wil je deze gaan gebruiken om muziek te downloaden? Dan hebben we vandaag een nieuwe handleiding voor je waarin je leert hoe je met een Synology NAS in combinatie met het SABnzbD downloadprogramma. Lees de handleiding hier.

Om gratis muziek te downloaden op een Synology NAS heb je een aantal zaken nodig. Vooral een goede Usenetprovider is noodzakelijk. Wil je gratis muziek downloaden dan leent de nieuwsgroepen-server van je provider zich daar prima voor. Wil je meer muziek downloaden dan is een betaalde Usenetprovider een must.

Verder is het installeren, het instellen en het gebruiken van SABnzbD op je Synology NAS erg eenvoudig. Voor mensen die via de Windows-versie van SABnzbD gewerkt hebben spreekt het zelfs helemaal voor zich: SABnzbD ziet er op een Synology namelijk net zo uit als op Windows of OS X.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.