Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe handleiding: muziek streamen op Last.FM

Gratis muziek streamen op Last.FM

Gratis muziek streamen op Last.FM

Last.FM is een website die door veel mensen wordt gebruikt om gratis muziek te streamen. Wil je alles weten over de mogelijkheden en onmogelijkheden van Last.FM? Lees dan de nieuwe gratismuziekdownload.nl handleiding over gratis muziek streamen met Last.FM.

Last.FM kent een aantal grote voordelen. Zo werkt de streaming website gewoon in de browser van je computer en op diverse mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Verder is het aanbod aan gratis muziek enorm en wordt de muziek aangeboden via een groot aantal kanalen (denk aan Youtube, HuZu en Spotify). Ook de gebruikersvriendelijkheid van de website is groot: muziek zoeken, vinden en vervolgens streamen is hartstikke makkelijk.

Grootste nadelen van Last.FM zijn onder andere de onmogelijkheden om muziek te downloaden. Alleen via een betaalde web is het mogelijk om muziek als mp3 op je computer op te slaan. Daarnaast werkt Last.FM voor het aanbieden van muziek samen met Youtube. Dat is een voordeel maar tegelijkertijd zijn er ook een aantal platenlabels en artiesten die hun muziek niet via andere sites dan Youtube laten afspelen. Dit betekent dat niet alle Youtube muziek op Last.FM  te beluisteren valt via Last. Gelukkig biedt Last.FM op die momenten wel een alternatief: je kunt dan namelijk via Spotify alsnog de track beluisteren.

1 reactie opNieuwe handleiding: muziek streamen op Last.FM

  • Mikel van Beers

    Ik heb in mijn kantoor internet, Wifi en een abonnement op spotify. Ik wil graag in de woonkamer eveneens de gewenste muziek beluisteren. Tevens wil ik gaarne met een afstandbediening de muziek in de woonkamer in sterkte regelen alsmede de hoge tonen en bassen.
    Wat heb ik nodig om dit te realiseren.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.