Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Nieuwe versie van usenet downloadprogramma SABnzbd

Al geruime tijd is een van de handigste downloadprogramma’s voor Usenet het programma SABnzbd. Dit programma werkt met zogenaamde NZB bestanden waarin de locatie van muziek en filmbestanden op Usenet staan vermeld. Met behulp van SABnzbd worden de bestanden gedownload van de nieuwsgroepen en ook controleert het programma of de bestanden compleet en goed zijn. Grootste voordeel van SABnzbd is dat het programma via de interface van je browser werkt. Ook is dit downloadprogramma geschikt voor Linux, Mac maar ook diverse NAS systemen worden ondersteund.
Vandaag bracht de community rondom SABnzbd een nieuwe versie uit van haar usenet downloadprogramma. SABnzbd is inmiddels aanbeland bij versie 0.6.6 bèta 2. Deze versie is compatibel met Mac OSX Lion en biedt een aantal andere verbeteringen. Download hier de nieuwe versie van het SABnzbd downloadprogramma voor het downloaden van Usenet/nieuwsgroepen.

sabnzbd-usenet-downloaden-programma-versie066

Screenshot usenet downloadprogramma SABnzbd

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.