Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Spotnet updates

xs4all-spotnet

XS4all spotnet

Met de groeiende populariteit van Spotnet kan ook op deze site de rubriek Spotnet handleidingen niet groot genoeg zijn. Daarom sinds afgelopen week op gratismuziekdownload.nl een tweetal nieuwe handleidingen voor Spotnet.

 

Allereerst vind je op de pagina ‘hoe werkt Spotnet‘ een introductie over de manier hoe je Spotnet precies kunt gebruiken om muziek en films te downloaden van het internet. Of eigenlijk hoe gebruik je Spotnet om te downloaden van Usenet, want met Spotnet download je van nieuwsgroepen of Usenet.

Daarnaast vind je op de pagina ‘Spotnet met jouw provider‘ hoe je Spotnet instelt voor het gratis downloaden van de nieuwsgroepen met jouw provider. Zo lees je voor nu hoe je Spotnet installeert met XS4all, Ziggo en Tele2. De handleidingen zijn zo gemaakt dat je precies in een screenshot ziet hoe je Spotnet met je internet provider instelt zodat je snel aan de slag kunt met het downloaden met Spotnet.

Heb je nu zelf ideeen over handleidingen Spotnet? Of heb je een Spotnet-download-probleem waar je zelf niet uitkomt? Wellicht kun je dan via deze site een antwoord op je vraag vinden. Plaats je Spotnet vraag in de reacties onder dit bericht en de redactie van Gratismuziekdownload.nl zal zich over je probleem buigen. En hopelijk ook een oplossing voor je publiceren 😉

4 reacties aanSpotnet updates

 • Goede middag

  Hoe kan Spotnet downloaden op mijn I-Pod, ik heb het al een paar keer geprobeerd, maar ik heb gehoord van mijn provider dat Safari exe niet kan downloaden, maar ik neem aan dat het toch mogelijk moet zijn.

  ik hoor graag van u

  vast bedankt m.vr.gr.

  Koos Barto

 • tommie

  Je kan idd niet spotnet op je mobiel apparaat gebruiken. Je moet de muziek downloaden via spotnet op de pc en dan op je ipod zetten!
  grt..

 • Hallo,
  Ik heb spotnet al een paar jaar met KPN,
  Nooit een probleem met KPN
  Nu heb ik twee weken ziggo en kan niet meer downloaden.
  Download gat goed maar pak niet uit
  Dan krijg ik mislukt.
  Dus de map is leeg.
  Wie O wie kan helpen aub
  Gr fred

 • Karel

  Ik heb ook Ziggo als provider. Maanden geen probleem, maar plotseling kan ik niets meer downloaden. Ik kom niet eens meer op de server.
  en krijg steeds foutmelding:
  The connection attempt timed out, or the connected host has failed to respond.(931)
  Is dit een gevolg van een actie van Ziggo of ligt het aan mijn programma?
  Ben ik uniek of zijn er mede slachtoffers?
  Weet iemand hiervoor de oplossing?

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.