Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden via Hulkshare en Google

Hoe je gratis muziek kunt downloaden via Google las je al eerder op deze site. Op deze pagina leer je hoe je met behulp van Google en een upload site als Hulkshare heel veel gratis mp3 muziek bestanden kunt vinden. Je hebt hier geen download programma of betaald nieuwsgroepen abonnement voor nodig. Het enige dat moet hebben is een werkende internet verbinding en de informatie die je op deze pagina vindt.

gratis-muziek-downloaden-hulkshare

Mp3 downloaden met Hulkshare

Allereerst is het belangrijk om te weten dat je via Google en file sharing sites als Hulkshare in de meeste gevallen alleen losse mp3 muziekbestanden terug zult vinden. Hele albums zijn in verband met de grootte vaak niet terug te vinden op sites als Hulkshare. Wat je dus moet hebben om te gaan zoeken met behulp van Hulkshare is de naam van de artiest, de naam van de track of mp3 of een andere term die met de muziek die je zoekt te maken heeft.

Stel je voor dat je op Hulkshare gratis muziek van een willekeurige artiest als Nick en Simon wilt zoeken. Hulkshare biedt zelf een zoekfunctie maar als professionele downloader gebruik je natuurlijk Google ;). Type in het zoekvak van Google als eerste het volgende command in: site:hulkshare.com. Met dit command geef je aan dat je alleen wilt zoeken binnen de download website van Hulkshare. Ga daarna verder met het intypen van het zoekwoord, vaak de titel van de mp3, de artiest of het nummer. In het geval van Nick en Simon mp3 bestanden doe je dat dus als volgt: site:hulkshare.com nick en simon
. Je krijgt nu een resultatenpagina van Google te zien waarop alle mp3 en andere muziek bestanden binnen Hulkshare met als naam Nick en Simon te zien zijn. Bovenaan is te zien dat in totaal 111 bestanden binnen Hulkshare zijn gevonden die als naam Nick en Simon hebben. Wel is het zo dat ook obscure artiesten die toevallig Nick en Simon heten ook naar voren komen. Het is daarom beter om te zoeken op de combinatie van de artiestennaam en de titel van het mp3 muziek bestand.
Het op deze manier gratis downloaden van mp3 muziek bestanden is wederom niet legaal of illegaal. Net zoals veel andere download programma’s is het in Nederland zo dat je als downloader niet illegaal bent tot je het muziekbestand gaat verspreiden.